Tassen outlet

Ben jij op zoek naar een outlet voor tassen van hoogwaardige ontwerpers? Wij voeren onder andere tassen van het merk Michael Kors in ons assortiment. Wist je dat Michael David Kors een modeontwerper uit de VS is wiens ontwerpen zeer toonaangevend zijn ten aanzien van de hedendaagse trends in mode?

Tijdstunter is een trendstore

Trendy mensen uit heel Oost-Brabant weten ons te vinden vanwege ons uitgekiende assortiment hoogwaardige maar gunstig geprijsde accessoires. Wij zijn ook een tassen outlet. Daarnaast bieden we modieuze horloges en sieraden aan. Wie trendy wil zijn tegen een gunstig tarief, brengt een bezoek aan onze tassen outlet.

Grote collectie van goedkope maar trendy tasjes

Of je nu een strak lederen zwarte tas met afwerking in zilver of goud zoekt of een typisch roze lederen tas voor een ‘echt meisje’. In onze trendy tassen outlet bieden we je een ruime keuze. Voor elke smaak bieden wij een alternatief.

De tassen in onze outlet die van het merk Michael Kors zijn, zijn zowel chic als tijdloos. Voor een dergelijke tas betaal je wel wat, maar realiseer je dat zo’n tas ook jarenlang mee gaat. En om jouw outfit helemaal af te maken bieden wij naast tassen in onze outlet ook sieraden aan alsmede horloges. Daar kun jij goed mee voor de dag komen.

Voor ieder wat wils

We kunnen het ons bijna niet voorstellen. Maar mocht het nu zo zijn dat er in onze outlet op dit moment geen tassen zijn die jou voldoende aanspreken, dan blijven wij toch graag met je in contact. Dat kan bijvoorbeeld wanneer je ons volgt via social media of de webshop regelmatig in de gaten houdt. Ons assortiment wordt namelijk wekelijks uitgebreid en aangepast. Het zou dus zomaar kunnen dat je de volgende week wel iets ziet in onze tassen outlet dat jou bevalt. Uiteindelijk is er ook een betaalbare tas voor jou.

Wacht niet langer, bekijk de tassen en andere accessoires in onze webshop en schaf jouw trendy artikelen aan tegen outletprijzen. Wil je de tas graag eerst even in het echt zien? Geen probleem, je bent welkom in onze winkel in Helmond.