Horloge kopen in de sale?

Zoek jij een trendy horloge tegen een aantrekkelijke sale-prijs? Shop dan in de webshop van Tijdstunter. Of bezoek onze fysieke winkel in het hartje van Helmond.

Tijdstunter staat bekend als dé trendstore van Oost-Brabant. Zoek jij een fraai horloge dat in de ‘sale’ is of ben je op zoek naar trendy sieraden en tassen, dan zoek je die natuurlijk in onze shop. Wij bieden immers bekende merken aan tegen aantrekkelijke sale-prijzen. Wie wil dat nu niet: modieuze artikelen dragen tegen een gunstige prijs.

Zoek jouw horloge in onze sale-categorie!

Wij bieden de laatste trendproducten aan die het modebeeld de komende periode weer zullen bepalen. Sommige artikelen zoals horloges, zijn echter in de sale en zijn dus extra gunstig geprijsd voor jou. Zoek jij een horloge van bijvoorbeeld een van onderstaande merken?

  • Diesel
  • Hugo
  • Lacoste
  • Pulsar
  • VNDX

Zoek gewoon het horloge in onze webshop dat bij jouw uiterlijk past. Wellicht behoort het horloge van jouw keus zelfs tot onze actuele sale-categorie. Vind je niet meteen wat je zoekt? Weet dan dat wij regelmatig nieuwe artikelen binnenkrijgen. De laatste trends op gebied van horloges gaat nooit aan onze zaak voorbij. Hou onze website of onze social media kanalen in de gaten. Dan blijf je up to date over de hipste horloges in ons assortiment en over actuele sales-aanbiedingen.

Tijdstunter bepaalt het straatbeeld

Geen enkele andere shop is zo trendbepalend ten aanzien van horloges en andere modeartikelen in de regio Helmond en ver daarbuiten. Horloges die al wat langer op de markt zijn en in de loop der tijd hun nieuwheidswaarde wat verliezen, worden geregeld door ons tegen sale-prijzen aangeboden. Op die manier betaal je een stuk minder voor dat trendy klokje om je arm.

Kies nu direct het horloge dat bij jou past in onze webshop en kijk of het nog in de sale is ook. Wil je het horloge eerst echt om jouw arm zien voordat je het aanschaft, kom dan gewoon naar onze winkel in Helmond.