Merk handtassen

Zoek jij naar een geschikte winkel waar je een trendy handtas kunt kopen die toch goedkoop is? Welkom bij tijdstunter.nl. Surf eens rond in onze webshop en bekijk al onze merkaccessoires en hun gunstige prijzen. Dat zal jou vast wel goed bevallen.

Wij verkopen onder andere handtassen van het gerenommeerde merk Michael Kors die toch goedkoop zijn. Michael David Kors is zoals de meeste mensen wel weten een modeontwerper afkomstig uit ‘the States’. Zijn tassen en andere accessoires zijn toonaangevend. Die wil jij! Die wil iedereen!

Wij van Tijdstunter.nl vormen dé online trendstore maar we beschikken ook over een fysieke winkellocatie in het Brabantse Helmond. Je kunt ons dus ook bezoeken. Wat wij doen? Wij bieden allerlei design artikelen aan tegen permanente sale prijzen. Bij ons koop je de accessoires die jou een trendy look geven en waar je complimenten over krijgt. Zelfs een trendy handtas van een bekend merk is bij ons goedkoop.

Goedkope merk handtassen

Maak je keuze uit ons gevarieerde assortiment van handtassen die toch goedkoop zijn. Kies uit strak lederen zwarte tassen met zilver- of goudkleurige afwerkingen. Of kies voor een veel opvallender model van roze leder. Wat je ook kiest, jouw handtas is bij ons altijd goedkoop.

Natuurlijk kun je ergens anders tassen kopen tegen nog lagere prijzen. Maar die producten mogen echt niet met die in ons assortiment vergeleken worden. Wij verkopen immers echte merktassen van hoogwaardige materialen, niet van imitatieleer. Dergelijke producten kennen altijd een iets hogere aanschafwaarde dan een handtas met een wegwerpkarakter.

Maar ze gaan dan ook jaren mee en blijven ook op langere termijn trendy. In vergelijking met al die wegwerptassen met hun laagwaardige uitstraling die bovendien steeds kapot gaan, is onze handtas van een bekend merk per saldo nog steeds goedkoop voor jou.

Fikse kortingen

Zoek een goedkope handtas in een van de diverse prijscategorieën die wij aanbieden. Onze kortingen kunnen oplopen tot wel 50%.

Zag de tas er online toch anders uit naar jouw mening dan in het echt, dan kun je hem binnen 14 dagen na factuurdatum retourneren en storten wij binnen 5 dagen het geld terug op je rekening. Zorg wel dat je tas onbeschadigd en ongedragen retour naar ons terugkomt.