Damestassen outlet

Tijdstunter.nl is dé outlet voor hoogwaardige merken damestassen zoals Michael Kors. ‘Outlet’ en ‘merktas’: dat zijn ogenschijnlijk twee woorden die niet samengaan. En op zich is dat ook logisch want merktassen zijn immers gemaakt van de meest hoogwaardige materialen zoals de beste en fraaist gekleurde leersoorten. Ze zijn niet voorzien van simpele versiersels die na een week al loslaten maar bezet met fraaie gouden of zilveren details. En daar betaal je op de meeste plekken natuurlijk flink wat meer voor dan voor een laagwaardige namaaktas die zo kapot is. Maar in onze outlet webshop krijg je ook op damestassen van bekende merken kortingen tot wel 50%.

Grijp nu je kans in onze damestassen merken outlet

Naar wat voor damestassen van bekende merken ben jij op zoek? Wij beschikken over handtassen, schoudertassen en cameratassen in diverse kleuren en gemaakt van verschillende prachtige materialen. Wat dacht je van een lederen tas in een lichte zandkleur? Of kies voor een opvallende cameratas in de kleur pale bleu. Wil je een nog opvallendere kleur: diezelfde cameratas van het merk Michael Kors is ook beschikbaar in de kleur grapefruit. Stem de damestas gewoon af op je lievelingsoutfits. Je schaft zo’n tas één keer aan en hebt er vervolgens een leven lang plezier van.

Waar we je wel op willen wijzen is dat aan sommige kortingen in onze outlet een aankooptermijn is verbonden. Op onze website zie je tot op de seconde nauwkeurig hoe lang je nog hebt om een bepaalde accessoire aan te schaffen tegen de actuele prijs. Laat je de tijd voorbij gaan dan betaal je dus meer.

Bestel direct of kom naar de winkel

Wil je de damestassen in ons merken outlet assortiment eerst met eigen ogen zien? Kom dan naar onze winkel in Helmond. Ondanks onze fikse kortingen begrijpen wij dat jij misschien eerst wilt zien wat je nu eigenlijk koopt. Lukt het niet om naar de winkel te komen dan is het goed om te weten dat je online aankopen altijd binnen 14 dagen kunt retourneren.